Behandelingen

Bij dokter Terras kan u terecht voor diverse huidproblemen zoals huidkanker, acne, psoriasis, eczeem, enz. Ook een preventieve huidscreening op huidkanker met fotodocumentatie kan u hier laten uitvoeren.

NIEUW : LASER

Vanaf 10/2022 is er de mogelijkheid tot laserontharing en verwijderen van tattoos door middel van laserstralen in de privépraktijk. Dit gebeurt onder dermatologische begeleiding. Er dient eerst steeds een intake-gesprek te gebeuren i.v.m. te verwachten resultaat, kostprijs en aantal behandelingen. De behandelingen vinden plaats vanaf oktober 2022.

Bent u geïnteresseerd in de laserbehandeling van lichaamsbeharing of het verwijderen van tattoos? Dan kan u een afspraak hiervoor maken via lasertherapie@outlook.com. Opgelet: enkel voor aanvragen voor laserbehandeling, voor andere problemen dient u een afspraak bij de dokter te maken via de reguliere weg.

Dr. Terras biedt ook lasertherapie aan voor couperose, naevus flammeus en spider naevi. Een informerend en voorbereidend gesprek kan in de privépraktijk plaatsvinden, de behandeling zelf gebeurt echter in AZ Damiaan Oostende (opgelet: enkel in de winter).

LICHTTHERAPIE

Dokter Terras beschikt over een UV-cabine met zowel UVA- als UVB-licht. Deze worden gebruikt bij tal van huidziekten zoals psoriasis, eczeem, jeuk, lichen planus enz.

Afhankelijk van de huidaandoening wordt er geopteerd voor PUVA of UVB-therapie.

BOTOX

Dr. Terras biedt ook botuline toxine injecties aan, zowel voor rimpels als voor overmatig zweten.